100 dagen rennen naar werk

De arbeidsmarkt is als een marathon. Een lange stmarathon-new-york-oet afgetrainde gefocuste mensen met een gemeenschappelijk doel en tempo. Als werkzoekende sta je langs de kant. Je wil graag weer invoegen maar ziet niet veel ruimte. En als er dan een keer een gat valt (lees: vacature vrijkomt) stromen er zoveel mensen naar toe dat het bijna een kansspel wordt wie de gelukkige is die er toegelaten wordt.

Hoe kom je weer in de flow? Dat is de vraag.

Antwoorden hierop worden je aangereikt tijdens het speedtraject: “100 dagen rennen naar werk”. Met een strak programma, 4 bijeenkomsten en telefonische begeleiding wordt je in 1oo dagen op de rails gezet, op de rails gehouden en regelmatig een zetje gegeven. Duidelijke, realistische doelen en duidelijke afspraken met jezelf.
Sleutelwoorden zijn hierbij; wie ben ik, wat is mijn toegevoegde waarde, bij welke bedrijven kan ik van toegevoegde waarde zijn, hoe presenteer ik mijzelf en hoe kom ik in actie en blijf ik in actie in de zoektocht naar werk.

Individueel traject: € 275,- incl. BTW 21% : 4 bijeenkomsten 1.5 uur en 100 dagen onbeperkt telefonische ondersteuning.(excl. reiskosten buiten Kampen 19ct/km)

Groepstraject: € 150,- pp incl. BTW 21% (4 bijeenkomsten 1.5 uur en gedurende 100 dagen 6 min. telefonische ondersteuning)

Bij aanmelding van 2 personen tegelijkertijd   voor groepstraject: prijs pp € 125,-

Bij aanmelding van 4 personen tegelijkertijd   voor groepstraject: prijs pp € 99,-

Groepstrajecten worden gegeven in Kampen. Cursusgeld moet minimaal 5 dagen voor aanvang traject contant of per bank worden voldaan. Om de cursus optimaal te kunnen benutten moeten de cursisten minimaal 16 uur per week kunnen besteden aan het uitvoeren van de opdrachten

Meer info: bel 06-83332299 of mail marjan@achtkampen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Een kennismakings- gesprek is gratis en vrijblijvend en levert altijd iets op! Contact opnemen