Randstadpensioenfonds: Stem op Marjan

Verkiezingen Belanghebbendenorgaan RandstadPensioenfonds

Marjan04_

  1. Vanwaar je interesse in het lidmaatschap van het Belanghebbendenorgaan van Stichting Pensioenfonds Randstad?

Gedurende vijftien jaar ben ik werkzaam geweest bij Tempo-Team. Het grootste deel van deze periode heb
ik daar, zoals vele andere vrouwelijke collega’s bij Randstad Holding, op parttime basis gewerkt. Toen én nu waren de meeste van ons vooral bezig met het heden en niet zo zeer met zaken zoals pensioen, die in de toekomst spelen. “Dat zal wel goed komen”. Steeds meer realiseer ik me dat er dan wel mensen moeten zijn die daar op toezien en voor de belangen van de deelnemers opkomen.Omdat ik het belangrijk vind dat een belanghebbendenorgaan een goede afspiegeling is van de hele groep heb ik mij kandidaat gesteld.

  1. Waarom herken je jezelf in de profielschets van een lid van het Belanghebbendenorgaan?

Mensen die mij kennen omschrijven mij als overtuigend en integer. Ik sta voor mijn overtuigingen maar kan mij ook goed inleven in de standpunten en gevoelens van anderen. Ik weet wat ik wil maar zal door goed onderbouwde argumenten mijn mening zo nodig bijstellen.Bij het nemen van besluiten kijk ik altijd naar het verleden om te onderzoeken waarom de dingen zijn zoals ze zijn én naar de gevolgen op korte maar zeker ook op lange termijn. Daarbij kijk ik over Nederlandse en Europese grenzen heen.Heldere communicatie helpt mij om snel duidelijkheid te krijgen, prioriteiten te kunnen stellen en zo nodig slagvaardig knopen door te hakken. Door mijn werkervaring heb ik de nodige financiële kennis. Verder heb ik veel ervaring in besturen en in het behartigen van belangen van anderen.

 

  1. Wat is je indruk van / mening over het Randstad-pensioenfonds? 

Randstad-pensioenfonds komt op mij over als een degelijk pensioenfonds met een duidelijke en aansprekende communicatie richting haar deelnemers.

 

  1. Waarom moeten de deelnemers van het fonds op jou stemmen?

Een stem op mij betekent oren, ogen en een stem in het orgaan dat op jouw geld let. Ik ben nuchter, kundig en gemakkelijk benaderbaar en zal alles wat ik in mij heb inzetten om een zo goed mogelijke rendement te halen uit jouw spaargeld. Dat betekent voor mij niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief. Een goed rendement mag nooit ten koste gaan van de toekomstige leefwereld van onze kinderen en kleinkinderen.

  1. Wat je verder nog wilt vertellen, is het volgende: 

Het gaat hier over heel veel geld en grote belangen voor heel veel mensen. Elke stem op mij zie ik als een groot vertrouwen van die persoon en een grote verantwoordelijkheid voor mij. Ik zal er alles aan doen om dat niet te beschamen.