Workshop solliciteren

Workshop: Solliciteren als er geen vacatures zijn”.

Op dinsdagmorgen 11 februari a.s. organiseert Acht Adviesbureau voor Arbeidszaken haar eerste workshop speciaal voor werkzoekenden. Centraal staat de zoektocht naar werk als er vrijwel geen open vacatures te vinden zijn. Er zal onder andere aandacht besteed worden aan Personal Branding, een goed actieplan en netwerken.

De meeste nieuwe banen komen nooit in de openbaarheid. Ze worden of intern ingevuld, al dan niet door iemand met een tijdelijke aanstelling of uitzendkracht, of door iemand die er al eerder bij het bedrijf heeft gewerkt of via iemand die iemand kent die iemand kent.

Hoe kom je nu op die positie dat je niet zelf hoeft te solliciteren maar dat je de hele meute voor bent en er als het ware gewoon inrolt? Als je dat proces wil begrijpen, meld je dan aan voor de workshop “Solliciteren als er geen vacatures zijn”. Hier leer je hoe je jezelf kan profileren en zichtbaar kunt maken voor werkgevers. Om al in beeld te zijn voordat er een open vacatures is.

Locatie: Gebouw De Mix aan de Venestraat 8, 8261 KE Kampen (Gebouw YFC). Van 9.00 tot 12.00 uur. Inloop vanaf 8.30 uur. Ingeschreven bij Acht: deelname gratis; overige deelnemers: deelname € 5,-

Werkzoekende  kunnen zich voor 8 februari 2013 aanmelden door het sturen van een mail naar: marjan@achtkampen.nl

Leer beter solliciteren!

Je bent op zoek naar werk maar het lijkt wel of er bijna geen openstaande vacatures zijn. Hoe moet je dan gaan solliciteren? Acht Adviesbureau voor Arbeidszaken in Kampen kan je hierbij helpen. Kom naar mijn workshop of bel voor een afspraak.